Plantaardige maaltijden te ingewikkeld of niet lekker? Als het aan Rutger Anema – oprichter van Good Chef – ligt, niet. Met zijn onderneming timmert hij sinds eind 2020 aan de weg om Nederland aan plantaardige maaltijden te krijgen. En dat valt op: in één jaar verkocht hij meer dan 10.000 maaltijden. Om door te groeien is Anema een crowdfundingcampagne gestart.
Plantaardig eten het nieuwe normaal
Groeien om meer impact te maken
Het doel is om nog meer huishoudens te stimuleren om over te gaan op plantaardig eten. Naast de online verkoop via de eigen website lopen er ook gesprekken met diverse supermarkten en flitsbezorgdiensten om de maaltijden in het assortiment op te nemen. Om de groei mogelijk te maken is Anema een crowdfunding gestart via CrowdAboutNow: “We staan in de startblokken om de volgende stap te maken. Door mee te investeren deel je niet alleen mee in het succes van Good Chef, maar bouw je ook mee aan een gezondere planeet.” Anema’s ambities zijn wat dat betreft groot: Samen met zijn klanten wil hij zo groeien naar een klimaat positief bedrijf en heeft het als doel om een B-corp te worden in 2022.
Investeren kan tot 11 februari via www.crowdaboutnow.nl/