Partnernieuws Invesdor

Invesdor is Europa’s grootste impact-investeringsplatform, dat zowel particuliere als institutionele investeerders in contact brengt met bedrijven op zoek naar financiering. Met kantoren in Berlijn, Helsinki, Wenen en Amsterdam, fungeert Invesdor als intermediair om bedrijven te helpen kapitaal aan te trekken en investeerders toegang te bieden tot unieke investeringskansen.

Innovatieve investeringen mogelijk maken

Met een lage investeringsdrempel wil Invesdor investeren zo toegankelijk maken voor iedereen. Het platform is ontworpen om zowel kleine als grote investeerders te ondersteunen en biedt hen de mogelijkheid om te investeren in diverse sectoren zoals (medische) technologie, duurzame energie en de horeca. Vanaf mei 2024 heeft Invesdor meer dan 190.000 investeerders weten te verbinden met investeringsmogelijkheden, wat resulteerde in €550 miljoen aan inleg.

Een duurzaam en maatschappelijk rendement

Invesdor streeft naar investeringen die een meetbare impact hebben op zowel financieel als maatschappelijk gebied. Veel van de gefinancierde projecten dragen bij aan de duurzame ontwikkelingsdoelen van de Verenigde Naties (SDG’s). Zo heeft Invesdor onder meer geïnvesteerd in duurzame energieprojecten zoals zon- en windparken, en andere bedrijven die zich richten op een groenere toekomst.

Unieke groeistrategie

De kracht van Invesdor ligt in haar internationale aanwezigheid en in haar brede netwerk van investeerders. Door samenwerkingen en fusies met andere investeringsplatforms, zoals het Nederlandse Oneplanetcrowd, heeft Invesdor haar aanbod in duurzame projecten verder kunnen uitbreiden. Dankzij deze strategische groei blijft Invesdor een katalysator voor innovatie en duurzame investeringen in heel Europa.

Hoe maakt Invesdor het verschil?

Invesdor biedt investeerders de mogelijkheid om te investeren in bedrijven en projecten die een positieve bijdrage leveren aan mens, milieu en maatschappij. Met een focus op duurzame ontwikkeling, blijft Invesdor streven naar investeringen die zowel financieel als maatschappelijk rendement opleveren.

Op de website van Invesdor vindt u uitgebreide informatie over het platform en de actuele investeringsmogelijkheden.